Albert Tacon – Profesor visitante Universidade de São Paulo (Brasil)
“Peixe pola saúde”
Conferencia inaugural
05/10/2023
Carlos Pereira Dopazo – Director do Instituto de Acuicultura da USC
“Instituto de Acuicultura da USC: Porque a Ciencia sabe interactuar co Sector, a Administración e a Sociedade”
Mesa de traballo: Instituto de Acuicultura da USC
05/10/2023
Ana María Otero Casal – Investigadora do Instituto de Acuicultura da USC
“Que pode ofrecer a biotecnoloxía microbiana á acuicultura?”
Mesa de traballo: Instituto de Acuicultura da USC
05/10/2023
Isabel Bandín Matos – Investigadora do Instituto de Acuicultura da USC
“Virus neurotrópicos dos peixes: efectos sobre a acuicultura e as poboacións naturais”
Mesa de traballo: Instituto de Acuicultura da USC
05/10/2023
Xesús Lamas Fernández – Investigador do Instituto de Acuicultura da USC
“Sobre parásitos, vacinas e resposta inmune no rodaballo”
Mesa de traballo: Instituto de Acuicultura da USC
05/10/2023
José Manuel Fernández Polanco – Profesor da Universidade de Cantabria
“O mercado de ostras de cultivo nos inicios do Imperio Romano”
Mesa de traballo: Marisqueo e pesca de baixura
05/10/2023
Lucio Grassia – Consultor técnico de J.J. Chicolino
“Cultivo de marisco en farois xaponeses de varios pisos: novas perspectivas produtivas”
Mesa de traballo: Marisqueo e pesca de baixura
05/10/2023
Isolino Álvarez Fernández – Director Svalbard Seafood
“Produción potencial de mexillón nos polígonos de cultivo libre de Galicia”
Mesa de traballo: Marisqueo e pesca de baixura
05/10/2023
Marta Lores – Catedrática Química Analítica da USC
“Do Albariño á acuicultura reducindo o uso de antibióticos na piscicultura”
Mesa de traballo: Acuicultura
05/10/2023
Juan Manuel Afonso López – Director do Grupo de Investigación en Acuicultura (GIA), Instituto Universitario ECOAQUA, Universidad de Las Palmas de Gran Canaria
“Mellora xenética en dourada”
Mesa de traballo: Acuicultura
05/10/2023
Jorge Galindo – Profesor de Inmunoloxía da Universidade de Nord (Noruega)
“Aspectos inmunoreproductivos aplicados a peixes de especies emerxentes”
Mesa de traballo: Acuicultura
05/10/2023
Héctor J. Pula Moreno – Presidente da Sociedade Española de Acuicultura (SEA).
“Acuicultura de chave azul”
Conferencia maxistral
05/10/2023
Miguel Ozores Massó – Director Técnico de Acuicultura de Eurored
“Sistema de produción e financiamento da acuicultura”
Mesa de traballo: Compañía
05/10/2023
Ariadna Santamaría Barreiro – Dpto. Técnico de Acuicultura de Eurored
“A importancia do seguimento na acuicultura: SISTEMA OXYGUARD
Mesa de traballo: Compañía
05/10/2023
Pablo Mascato – Responsable de Negocio de J.J. Chicolino
“JJ Chicolino. Unha longa historia innovando para o sector acuícola”
Mesa de traballo: Compañia
05/10/2023
Carlos San Miguel Bel – Asesor acuicultor de Ovapiscis
“25 anos de acuicultura da troita: un longo camiño”
Mesa de traballo: 25 anos de produción pesqueira en Galicia
06/10/2023
Pablo Arosa González – Director de producción do grupo SEA8 en Galicia
“Pioneiros do RAS no cultivo de linguado”
Mesa de traballo: 25 anos de produción pesqueira en Galicia
06/10/2023
Montserrat Pérez Rodríguez – Investigadora do IEO-Vigo
“Regreso ao futuro: 25 anos de investigación acuícola”
Mesa de traballo: 25 anos de produción pesqueira en Galicia
06/10/2023
Garazi Rodríguez Valle – Responsable dos Plans de Produción e Comercialización de APROMAR.
“25 anos de acuicultura en España”
Mesa de traballo: 25 anos de produción pesqueira en Galicia
06/10/2023
Jacobo Fernández Casal – Investigador do ForoAcui
“O rodaballo 25 anos despois: perspectivas de futuro”
Mesa de traballo: 25 anos de produción pesqueira en Galicia
06/10/2023
Antonio Muiños – Fundador de Portomuiños
“25 anos de explotación e transformación de macroalgas en Galicia”
Mesa de traballo: 25 anos de acuicultura en Galicia
06/10/2023
José Manuel Parada Encisa – CIMA Xunta de Galicia
“25 anos de apoio científico-técnico na xestión dos recursos marisqueiros de Galicia”
Mesa de traballo: 25 anos de acuicultura en Galicia
06/10/2023
María Ángeles Longa Portabales – Responsable de I+D do Consello Regulador do Mexillón de Galicia
“Mexillón, un novo cuarto de século”
Mesa de traballo: 25 anos de acuicultura en Galicia
06/10/2023
Pedro Luis Pita Rey – Xefe do Servizo de Análise e Rexistros da Dirección Xeral de Pesca, Acuicultura e Innovación Tecnolóxica da Consellería do Mar da Xunta de Galicia
“A Plataforma Tecnolóxica da Pesca como núcleo de información e como ferramenta de xestión do sector pesqueiro e acuícola. A súa cara pública: www.pescadegalicia.gal”
Mesa de traballo: 25 anos de acuicultura en Galicia
06/10/2023
José Luis Gómez Gesteira – Técnico da Área de Control e Xestión do Medio e os Recursos Mariños do CETMAR
“Naturalización e cultivo da ostra xaponesa (Magallana gigas) en Galicia”
Mesa de traballo: 25 anos de acuicultura en Galicia
06/10/2023
Resumo Foroacui 2023
Carlos Gabín – Director do Centro de Investigacións Mariñas (CIMA)
“A viaxe desde o parque experimental de ostricultura (1965) ata o Centro de Investigacións Mariñas”
Conferencia inaugural
06/10/2022
Susana Novoa – Responsable de cultivos mariños do CIMA
“Centro de cultivos mariños de Ribadeo. Máis de 40 anos investigando na produción de moluscos bivalvos en criadeiro”
Mesa de traballo: Centro de Investigacións Mariñas (CIMA)
06/10/2022
Antonio Villalba García – Investigador do CIMA
“Coñecendo e afrontando as enfermidades dos bivalvos mariños”
Mesa de traballo: Centro de Investigacións Mariñas (CIMA)
06/10/2022
Juan P. Blanco – Investigador do CIMA
“A investigación sobre a presenza e acumulación de toxinas en organismos mariños das Rías Galegas”
Mesa de traballo: Centro de Investigacións Mariñas (CIMA)
06/10/2022
Andrés Molares – Investigador da Universidade da Coruña.
“Acuicultura e Machine Learning: un caso práctico na predición de floracións de algas nocivas”
Mesa de traballo: Marisqueo e pesca de baixura
06/10/2022
Elsa Vázquez – Investigadora da Universidade de Vigo.
“Efectos das olas de calor e descenso da salinidade no marisqueo a pé”
Mesa de traballo: Marisqueo e pesca de baixura
06/10/2022
Laura García – Investigadora do IIM-CSIC
“Sementando no mar: Novas aproximacións e ferramentas para o marisqueo e acuicultura sustentables”
Mesa de traballo: Marisqueo e pesca de baixura
06/10/2022
Pablo Arechavala – Investigador do IMEDEA-CSIC (Illas Baleares).
“Enriquecemento ambiental: unha estratexia para mellorar a produción e o benestar dos peixes en catividade”
Mesa de traballo: Acuicultura
06/10/2022
Leandro Fernández – Xerente de Ovapiscis
“Produción de ovas embrionadas de troita”
Mesa de traballo: Acuicultura
06/10/2022
Ana Riaza – Directora I+D Stolt Sea Farm
“Saúde Animal, un piar do benestar animal”
Mesa de traballo: Acuicultura
06/10/2022
Meyling Tang – Vicepresidenta Fundación Cocinamar e cofundadora de Tres Peces.
“Emprender dende a pesca artesanal. Casos de éxito en Chile”
Mesa de traballo: Empresa e recursos
06/10/2022
Enrique Dacal – Representante de Air Liquide
“O osíxeno na acuicultura”
Mesa de traballo: Empresa e recursos
06/10/2022
Fernando Sanz – Director comercial de Skretting
“Un penso sostible: alimento para salmónidos”
Mesa de traballo: Empresa e recursos
06/10/2022
Isidro Blanquet – ESS – Project Manager Ergomarine.
“Para un cultivo ergonómico e sostible de moluscos bivalvos”
Mesa de traballo: Empresa e recursos
06/10/2022
Oscar Esparza Alaminos – Coordinador de Áreas Mariñas Protexidas da WWF España
“Retos de futuro da acuicultura”
Mesa de traballo: Ameazas e retos da acuitultura I
07/10/2022
Javier Remiro – Fundación Biodiversidad
“Acuicultura e sociedade: situación, acción e retos”
Mesa de traballo: Ameazas e retos da acuicultura I
07/10/2022
Joao L. Saraiva – Presidente de Fish Etho Group
“O benestar dos peixes: un obxectivo común”
Mesa de traballo: Ameazas e retos da acuitultura I
07/10/2022
Aurelio Ortega – Xefe da Área de Acuicultura do IEO-CSIC
“A acuicultura como motor de xeración de proteína mariña”
Mesa de traballo: Ameazas e retos da acuicultura I
07/10/2022
Juan Miguel Mancera – Universidade de Cádiz e Ex-Presidente da SEA.
“Os sistemas de acuicultura sostible en Europa”
Mesa de traballo: Ameazas e retos da acuicultura II
07/10/2022
Jesús de la Fuente – Asociación Nacional de Defensa dos Animais (ANDA)
“Como conciliar o benestar animal e a acuicultura”
Mesa de traballo: Ameazas e retos da acuitultura II
07/10/2022
Jesús Simal Gándara – Área Nutrición e Bromatoloxía da Universidade de Vigo.
“A importancia da acuicultura nas dietas saudables”
Mesa de traballo: Ameazas e retos da acuicultura II
07/10/2022
Ángel González – Profesor de investigación CSIC. Presidente do Consejo Asesor Internacional de Cefalópodos
“O cultivo de cefalópodos: un reto para a sociedade”
Mesa de traballo: Ameazas e retos da acuicultura II
07/10/2022
Resumo Foroacui 2022
Benvida, discurso de inauguración
“Memoria Social Insuiña”
07/10/2021
Juan Manuel Vieites – Secretario Xeral de ANFACO CECOPESCA
“Clúster mar-alimentación”
Conferencia inaugural
07/10/2021
Felicidad Fernández Alonso – ANFACO CECOPESCA
“O comercio de produtos da pesca e da acuicultura: Retos e oportunidades para Galicia e España”
Mesa de traballo: ANFACO-CECOPESCA
07/10/2021
Sandra Rellán – ANFACO CECOPESCA
“Aposta pola I+D+i orientada ao mercado e ao servizo da competitividade empresarial”
Mesa de traballo: ANFACO CECOPESCA
07/10/2021
Mohamed Soula – ANFACO CECOPESCA
“Ciencia, tecnoloxía e innovación en beneficio dunha acuicultura sostible. Casos de éxito”
Mesa de traballo: ANFACO CECOPESCA
07/10/2021
Juan José Rial Millán – Patrón maior da confraría da Illa de Arousa
“A Donacilla como novo recurso marisqueiro en Galicia”
Mesa de traballo: Marisqueo e pesca de baixura
07/10/2021
Rubén Cereijo – INTACTA Gestión Ambiental S.L.
“Xestión integral das algas de arribazón en Galicia (Proxecto GESTALGAR)”
Mesa de traballo: Marisqueo e pesca de baixura
07/10/2021
Daniel Escobar – Universidade da Coruña
“Explotación da miñoca de tubo Diopatra neapolitana en Galicia: criterios biolóxicos para a súa xestión”
Mesa de traballo: Marisqueo e pesca de baixura
07/10/2021
Isidro Blanquet – Safiestela Grupo SEA8
“Proxecto Rearling cultivo in vitro de larvas de linguado”
Mesa de traballo: Acuicultura
07/10/2021
Marina Albentosa – IEO Murcia
“Biorremediación con cultivo de bivalvos nas augas do Mar Menor (Proxecto OstraMM)”
Mesa de traballo: Acuicultura
07/10/2021
Roger Maröy – CEO Seafood Legacy Spain
“Proxecto de planta tecnolóxica de salmón en recirculación en Burela”
Mesa de traballo: Acuicultura
07/10/2021
José Antonio Juanes – Ingenierio Asociado de Impulso Industrial Alternativo S.A.
“Proxecto de planta tecnolóxica de salmón en recirculación en Burela”
Mesa de traballo: Acuicultura
07/10/2021
Anna Nebot – AiguaNatura S.L.
“AiguaNatura dels ports na procura da sostenibilidade holística”
Mesa de traballo: Empresa e recursos
07/10/2021
Antón Muiños Miras – Algafres S.L.
“Rexeneración ambiental dos bancos de ourizo de mar (Paracentrotus lividus) na Reserva da biosfera Mariñas Coruñesas e Terras do Mandeo mediante sementeira de xuvenís procedentes de criadeiro”
Mesa de traballo: Empresa e recursos
07/10/2021
Pablo Seoane – Asistencia técnica da Confraría de Pescadores da Coruña
“Rexeneración ambiental dos bancos de ourizo de mar”
Mesa de traballo: Empresa e recursos
07/10/2021
Fabián Simón Rodríguez – Grenoucerie SL
“Ranicultura; alternativa de cría e explotación de anfibios”
Mesa de traballo: Empresa e recursos
07/10/2021
Gonzalo López-Santos Rubal – Subdirector de Acuicultura da Consellería do Mar. Xunta de Galicia.
“Financiación do FEMP para enerxía/acuicultura.”
Mesa de traballo: Eficiencia enerxética na acuicultura
08/10/2021
Ricardo Barbosa – INEGI. Instituto de Ciencia e Innovaçao em Engenharia Mecánica e Engenharia Industrial
“Análise de novas tecnoloxías de eficiencia enerxética.”
Mesa de traballo: Eficiencia enerxética na acuicultura
08/10/2021
Camilo José Carrillo – Universidade de Vigo
“Análise de novas tecnoloxías de eficiencia enerxética. Prototipo de microxeración hidráulica: microturbinas.”
Mesa de traballo: Eficiencia enerxética na acuicultura
08/10/2021
Fátima Pombo – ELA Ingeniería y Medioambiente S.L.
“Análise de consumos enerxéticos en plantas de acuicultura mariña. Resultados do Proxecto Acuaenergy”
Mesa de traballo: Eficiencia enerxética na acuicultura
08/10/2021
Belén Budiño – CETGA
“Valorización da estrela de mar (proxecto ACUISTAR)”
Mesa de traballo: Medioambiente e acuicultura
07/10/2021
Joaquín Garrido – Secretario Xeral do Consello Regulador do Mexillón de Galicia.
“Proxecto ACUIECO: Acuicultura sostible e Economía Circular no cultivo de mexillón en Galicia”
Mesa de traballo: Medioambiente e acuicultura
07/10/2021
Colección de pósteres ForoAcui XXIII
Recopilación y exhibición de los pósteres presentados al ForoAcui XXIII en O Grove
Resumen ForoAcui XXIII
Adriana García Rellán, Vaisakh Yesodharan, Pastora María Bello Bugallo
“Redes de pesca biodegradables a partir de biomasa residual”
A. M. de Azevedo, A. P. Losada, A. González, A. Barreiro, J. D. Barreiro, S. Vázquez, M. I. Quiroga
“Anomalías vertebrales en rodaballos de talla comercial”
D. J. Nachón, R. Vieira-Lanero, S. Barca-Bravo, A. Pico, M. C. Cobo y F. Cobo
“Biología y ecología de dos especies anádromas del género Alosa (A. alosa y A- fallax) en el medio marino costero gallego a partir de los datos aportados por las capturas accidentales: propuestas para la mejora de su protección y gestión”
D. J. Nachón, R. Vieira-Lanero, S. Barca-Bravo, A. Pico, M. C. Cobo y F. Cobo
“Análisis de las capturas incidentales y de los descartes de dos especies anádronas del género Alosa (A. alosa y A. fallax) efectuados por la flota costera de Galicia”
Vaisakh Yesodharan, Adriana García Rellán, Pastora María Bello Bugallo
“Análise do cultivo, procesado e consumo do mexillón: para unha economía circular”
Lastres M., Andrés M.C., Novoa S., Ojea J., Martínez Patiño D., Barja J.L., Prado S., Montes J., Cid E., Marchena M., Buceta H., Castro Y., Dios L. y González M.
“Evaluación del rendimiento comercial y de la capacidad productiva de una instalación tipo minicriadero dedicada a la producción de almeja babosa (Venerupis corrugata Gmelin, 1791), almeja japonesa (Ruditapes philippinarum Adams & Reeve, 1850), almeja fina (Ruditapes decussatus Linnaeus, 1758) y ostra plana (Ostrea edulis Linnaeus, 1758).”
César Lodeiros – Dpto. de Acuicultura e Pesca, Universidade Técnica de Manabí, Ecuador (CYTED Aqua-Cibus)
“Avances do cultivo de moluscos en Ecuador”
Mesa de traballo: Ecuador cara á diversificación da acuicultura
11/10/2019
Javier Touza – Presidente de Arvi
“Posibles impactos dun Brexit salvaxe no sector mar-industria”
Mesa de traballo: Brexit, efectos na pesca e na acuicultura (II)
11/10/2019
Jorge Sonnenholzner – Dpto. de Acuicultura e Pesca, Universidade Técnica de Manabí, Ecuador (CYTED Aqua-Cibus)
“Avances do cultivo de equinodermos en Ecuador”
Mesa de traballo: Ecuador cara á diversificación da acuicultura
11/10/2019
Juan Carlos Vélez Chica – Dpto. de Acuicultura e Pesca, Universidade Técnica de Manabí, Ecuador (CYTED Aqua-Cibus)
“A acuicultura en Ecuador: perspectivas para a súa diversificación”
Mesa de traballo: Ecuador cara á diversificación da acuicultura
11/10/2019
Carlos Villasante – USC
“Os impactos do Brexit no sector da acuicultura en España e na Unión Europea”
Mesa de traballo: Brexit, efectos na pesca e na acuicultura (II)
11/10/2019
Juan Manuel Vieites Baptista de Sousa – ANFACO-CECOPESCA
“Impacto do Brexit no complexo mar-industria”
Mesa de traballo: Brexit, efectos na pesca e na acuicultura (I)
11/10/2019
Ángeles Vázquez Suárez – Subdirectora Xeral de Acuicultura, Xunta de Galicia; Marta Villaverde Acuña – Subdirectora Xeral de Pesca e Mercados da Pesca, Xunta de Galicia
“Consideracións sobre os efectos do Brexit”
Mesa de traballo: Brexit, efectos na pesca e na acuicultura (I)
11/10/2019
Pascual Rey – Director de Aquatreck
“Solucións innovadoras na prevención, diagnóstico e vacinación de enfermidades en peces”
Mesa de traballo: Empresa e recursos
10/10/2019
Bernardo Mª Basurco de Lara – CIHEAM Zaragoza. SEA
“A cadena de valor na piscicultura mariña mediterránea”
Mesa de traballo: Empresa e recursos
10/10/2019
David Suárez Montes – Neoalgae Micro Seaweed Products
“Aplicacións comerciais das microalgas na empresa Neoalgae”
Mesa de traballo: Empresa e recursos
10/10/2019
Pablo Caballero Javierre – Xefe de Servizo de Conservación da Natureza da Xunta de Galicia
“Conservación das poboaciones de salmón en Galicia”
Mesa de traballo: Acuicultura
10/10/2019
Guillem Chust – Azti
“O quecemento do océano e a redistribución dos recursos mariños”
Mesa de traballo: Marisqueo e Pesca de Baixura
10/10/2019
Miguel Vivas Salvador – IEO Murcia
“Efectos no ecosistema dunha especie invasora: Callinectes sapidus, o caso do Mar Menor”
Mesa de traballo: Marisqueo e Pesca de Baixura
10/10/2019
Javier Dubert – USC
“Mortalidades de moluscos no medio mariño. Orixe e solucións”
Mesa de traballo: Marisqueo e Pesca de Baixura
10/10/2019
Ricardo Isaac Pérez Martín – IIM Vigo
“O problema dos descartes en Europa”
Mesa de traballo: O IIM
10/10/2019
Xosé Antón Álvarez Salgado – IIM
“Afloramento e recursos pesqueiros e marisqueiros do Mar de Galicia”
Mesa de traballo: O IIM
10/10/2019
José Manuel Fernández Barbarro – IIM Vigo
“Novos retos na acuicultura do mexillón”
Mesa de traballo: O IIM
10/10/2019
José Joaquín Hernández Brito – Director Executivo do Atlantic International Research Center (AIR-CENTRE)
“Plataformas de colaboración en ciencia e tecnoloxía no Atlántico”
Conferencia inaugural
10/10/2019
Manuel Luna García – Universidade de Cantabria
“Aplicacións de Intelixencia Artificial e Big Data no proceso de toma de decisións das empresas de acuicultura”
Mesa de traballo: Acuicultura
10/10/2019
Francisco Saborido Rey – Director do IIM de Vigo
“O papel do IIM na ciencia da sostibilidade”
Mesa de traballo: O IIM
10/10/2019
Resumen Foroacui 2019
Foroacui – Anuncio 2019
Resumen XXI Foroacui
Eduardo Balguerías – Director do IEO
“O IEO: máis dun século de investigación mariña”
Conferencia inaugural
10/10/2018
Jesús Gago Piñeiro – IEO
“Plásticos no medio mariño”
Mesa de Traballo: O IEO: novos retos
10/10/2018
Montse Pérez e Pedro Domingues – IEO
“Octopus vulgaris, novas dietas”
Mesa de Traballo: O IEO: novos retos
10/10/2018
Alejandro Pérez Colomer – Ex-director do Plan Marisquero de Galicia e empresario
“Do marisqueo libre o profesional”
Mesa de Traballo: Marisqueo e Pesca de Baixura
10/10/2018
Rita Míguez de la Iglesia – Patroa maior da C.P. de Arcade e Presidenta da Asociación Nacional de Mulleres da Pesca
“O papel da muller no sector pesqueiro”
Mesa de Traballo: Marisqueo e Pesca de Baixura
10/10/2018
Javier García Galdo – Técnico en xestión e consultor pesqueiro
“Apuntes sobre xestión de recursos mariños”
Mesa de traballo: Marisqueo e Pesca de Baixura
10/10/2018
Jesús Simal – UVIGO
Rede CYTED “AQUA-CIBUS”. Fortalecendo a acuicultura en Iberoamérica: calidade, competividade e sostibilidade”
Mesa de Traballo: Acuicultura
10/10/2018
Paul Martín Baltazar Guerrero – Universidad Científica del Sur (Perú)
“As oportunidades de Perú como país acuícola”
Mesa de Traballo: Acuicultura
10/10/2018
Vanesa Rodríguez Neira – Reef Water Coral
“Reef Water Coral: unha granxa de coral”
Mesa de Traballo: Acuicultura
10/10/2018
Esteban Camacho – Innovation Manager de RDC
“Bateas de alta durabilidade para o cultivo sostible do mexillón”
Mesa de traballo: Empresa y Recursos
10/10/2018
Jorge Pérez-Bouzada – Director Comercial de Marine Instruments S.A.
“A evolución técnica dos produtos de Marine Instruments”
Mesa de traballo: Empresa y Recursos
10/10/2018
Beatriz Ferro Soto – Subdirectora Xeral de Innovación Tecnolóxica (Consellería do Mar)
“Aspectos xerais do Fondo Europeo Marítimo e de Pesca”
Mesa de Traballo: FEMP, aspectos xerais e acuicultura
11/10/2018
Ángeles Vázquez Suárez – Subdirectora Xeral de Acuicultura (Consellería Do Mar)
“Desenvolvemento sostible da acuicultura: o seu financiamento a través do Fondo Europeo Marítimo e de Pesca”
Mesa de Traballo: FEMP, aspectos xerais e acuicultura
11/10/2018
Manuel García Tasende – Biólogo da Subdirección Xeral de Acuicultura (Consellería do Mar)
“Proxecto de boas prácticas financiadas co FEMP no sector da acuicultura”
Mesa de Traballo: FEMP, industrias, frota e desenvolvemento coas axudas GALP
11/10/2018
Pilar Bermejo Díaz de Rábago – Xefa do Servizo de Innovación Tecnolóxica das Industrias (Consellería do Mar)
“Investimentos no sector da transformación: o seu financiamento a través do Fondo Europeo Marítimo e de Pesca. Proxectos de boas prácticas”
Mesa de Traballo: FEMP, industrias, frota e desenvolvemento coas axudas GALP
11/10/2018
Rosa Carballo Martínez – Xerente do GALP Ría de Arousa
“Os grupos de Acción Local do Sector Pesqueiro (GALP), o financiamento dos seus proxectos e o FEMP”
Mesa de Traballo: FEMP, industrias, frota e desenvolvemento coas axudas GALP
11/10/2018
Degustación de produtos de acuicultura
Dourada e robaliza BIO, corvina REX e seriola (Frescamar Alimentación, Andrómeda Group), cociñadas en directo por alumnos de GASMA (Gastronomy & Culinary Management Campus)
ASOC. FORO DOS RECURSOS MARIÑOS E DA ACUICULTURA DAS RÍAS GALEGAS
Dpto. de Bioquímica e Bioloxía Molecular. Facultade de Bioloxía. Campus Sur s/n. 15782. Santiago de Compostela. A Coruña