FOROACUI XXI

Sandra Rellán

Anfaco Cecopesca

Coordinadora I+D+i

Doutora en Química Analítica e dos Alimentos, Máster en Ciencias Ambientais e dos Alimentos e Licenciada en Ciencias Químicas pola Universidade de Vigo. Ten 20 anos de experiencia en I+D+i, desenvolvendo o seu traballo profesional en diferentes empresas do sector da alimentación e da biotecnoloxía, así como en centros públicos, destacando o Instituto IAREN ou a Universidade de Porto. Actualmente e desde 2007 traballa en ANFACO – CECOPESCA, tendo ocupado diferentes cargos na organización de investigación e xestión e coordinación relacionados coa xestión científico-tecnolóxica, o I+D+i e a xestión de Innovación e Transferencia de Tecnoloxía. Actualmente é o responsable da coordinación da área de I+D+i. Ten un amplo coñecemento da industria mariña e alimentaria, participando en numerosos proxectos nacionais e internacionais de I+D+i, contratos de investigación co sector industrial, artigos científicos e congresos